Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Ενεργοποίηση Anti-Theft

Οι προσωπικές συσκευές κινδυνεύουν διαρκώς με απώλεια ή κλοπή κατά τις καθημερινές μας μετακινήσεις από το σπίτι στο γραφείο και σε άλλους δημόσιους χώρους. Το Anti-Theft είναι μια δυνατότητα που επεκτείνει την ασφάλεια σε επίπεδο χρήστη σε περίπτωση που μια συσκευή χαθεί ή κλαπεί. Το Anti-Theft σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τη χρήση της συσκευής και να εντοπίζετε τη χαμένη συσκευή χρησιμοποιώντας τον εντοπισμό μέσω της διεύθυνσης IP στο ESET HOME, βοηθώντας σας έτσι να ανακτήσετε τη συσκευή σας και να προστατέψετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

Με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, όπως αναζήτηση γεωγραφικών διευθύνσεων, καταγραφή εικόνων με την ενσωματωμένη κάμερα, προστασία λογαριασμών χρήστη και παρακολούθηση συσκευών, η μονάδα Anti-Theft μπορεί να βοηθήσει εσάς και τις αρχές να εντοπίσουν τον υπολογιστή ή τη συσκευή σας εάν έχει χαθεί ή κλαπεί. Στο ESET HOME, μπορείτε να δείτε τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στον υπολογιστή ή στη συσκευή σας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Anti-Theft στο ESET HOME, ανατρέξτε στην Ηλεκτρονική βοήθεια του ESET HOME.


important

Το Anti-Theft ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά σε υπολογιστές που βρίσκονται σε τομείς, εξαιτίας περιορισμών στη διαχείριση των λογαριασμών χρηστών.

Για να ενεργοποιήσετε το Anti-Theft και να προστατεύσετε τη συσκευή σας σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής, επιλέξτε μία από τις ακόλουθες επιλογές:

Στο κύριο παράθυρο του προγράμματος > Επισκόπηση, κάντε κλικ στο στοιχείο ΡΥΘΜΙΣΗ που βρίσκεται δίπλα στο στοιχείο Anti-Theft.

Εάν εμφανιστεί το μήνυμα «Το Anti-Theft είναι διαθέσιμο» στο κύριο παράθυρο του προγράμματος > Επισκόπηση οθόνη, κάντε κλικ στο στοιχείο Ενεργοποίηση του Anti-Theft.

Από το κύριο παράθυρο του προγράμματος, κάντε κλικ στα στοιχεία Ρυθμίσεις > Εργαλεία ασφαλείας. Ενεργοποιήστε το κουμπί εναλλαγής MODULE_INACTIVE Anti-Theft και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.


important

Εάν η συσκευή σας δεν είναι συνδεδεμένη στο ESET HOME, θα πρέπει να κάνετε τα εξής:

1.Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο ESET HOME όταν ενεργοποιήσετε το Anti-Theft.

2.Ορισμός ονόματος συσκευής.


note

Το Anti-Theft δεν υποστηρίζει το Microsoft Windows Home Server.

Αφού ενεργοποιήσετε το Anti-Theft, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την ασφάλεια της συσκευής σας από το κύριο παράθυρο του προγράμματος > Ρυθμίσεις > Εργαλεία ασφαλείας > Anti-Theft.