Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση

Η λειτουργία «Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση» είναι ένα πρόσθετο επίπεδο προστασίας που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τα οικονομικά δεδομένα σας κατά τη διάρκεια ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Από προεπιλογή, όλα τα υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης εκκινούν σε ασφαλή λειτουργία. Αυτό σας επιτρέπει να περιηγείστε στο διαδίκτυο, να αποκτάτε πρόσβαση σε τραπεζικές συναλλαγές στο διαδίκτυο και να πραγματοποιείτε ηλεκτρονικές αγορές και συναλλαγές σε ένα ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης αυτόματα.


important

Το σύστημα φήμης ESET LiveGrid® πρέπει να ενεργοποιηθεί (ενεργοποιείται από προεπιλογή) για να διασφαλίζεται ότι θα λειτουργεί σωστά η δυνατότητα «Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση».

Για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους της συμπεριφοράς του ασφαλούς προγράμματος περιήγησης, ανατρέξτε στο θέμα Ρυθμίσεις για προχωρημένους για Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση. Εάν απενεργοποιήσετε το στοιχείο Προστασία όλων των προγραμμάτων περιήγησης, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης στο κύριο παράθυρο του προγράμματος > Επισκόπηση > Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση ή κάνοντας κλικ στο εικονίδιο επιφάνειας εργασίας ICON_BPP Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση. Το πρόγραμμα περιήγησης που έχει ρυθμιστεί ως προεπιλεγμένο στα Windows εκκινεί σε ασφαλή λειτουργία.

Η χρήση κρυπτογραφημένης επικοινωνίας HTTPS είναι απαραίτητη για την πραγματοποίηση προστατευόμενης περιήγησης. Τα ακόλουθα προγράμματα περιήγησης υποστηρίζουν τις Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση:

Internet Explorer 8.0.0.0+

Microsoft Edge 83.0.0.0+

Google Chrome 64.0.0.0+

Firefox 24.0.0.0+


note

Μόνο τα Firefox και Microsoft Edge υποστηρίζονται σε συσκευές με επεξεργαστές ARM.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις δυνατότητες της λειτουργίας «Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση», ανατρέξτε στο άρθρο της Γνωσιακής βάσης της ESET που είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά και αρκετές άλλες γλώσσες:

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τις Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση της ESET;

Παύση ή απενεργοποίηση για τις Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση στα οικιακά προϊόντα της ESET για Windows

Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση της ESET – συχνά σφάλματα

Γλωσσάριο της ESET | Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση