Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση

Μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους για το στοιχείο Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση στη διαδρομή Ρυθμίσεις για προχωρημένους > Προστασίες > Προστασία προγράμματος περιήγησης > Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση.

icon_section Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση

Ενεργοποίηση του στοιχείου «Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση – Εάν ενεργοποιηθεί το στοιχείο Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση, όλα τα υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης θα ξεκινούν από προεπιλογή σε ασφαλή λειτουργία.

Προστασία προγράμματος περιήγησης

Ενεργοποιήστε το στοιχείο Προστασία όλων των προγραμμάτων περιήγησης ώστε όλα τα υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης να εκκινούν σε ασφαλή λειτουργία.

Λειτουργία εγκατάστασης επεκτάσεων – Από το αναπτυσσόμενο μενού, μπορείτε να επιλέξετε τις επεκτάσεις των οποίων η εγκατάσταση θα επιτρέπεται σε ένα πρόγραμμα περιήγησης που προστατεύεται από την ESET:

Απαραίτητες επεκτάσεις – Μόνο οι πιο απαραίτητες επεκτάσεις που αναπτύχθηκαν από έναν συγκεκριμένο κατασκευαστή προγράμματος περιήγησης.

Όλες οι επεκτάσεις – Όλες οι επεκτάσεις που υποστηρίζονται από ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης.


note

Η αλλαγή της λειτουργίας εγκατάστασης επεκτάσεων δεν επηρεάζει τις επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης που έχουν εγκατασταθεί προηγουμένως:

Ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης

Βελτιωμένης προστασίας μνήμης – Εάν ενεργοποιηθεί η λειτουργία, η μνήμη του ασφαλούς προγράμματος περιήγησης θα προστατεύεται από τον έλεγχο από άλλες διεργασίες.

Προστασίας πληκτρολογίου – Εάν ενεργοποιηθεί, οι πληροφορίες που εισάγονται μέσω πληκτρολογίου σε ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης θα είναι κρυφές για τις άλλες εφαρμογές. Αυτό αυξάνει την προστασία από προγράμματα καταγραφής χειρισμών πληκτρολογίου (keyloggers).

Προστασία προχείρου – Εάν ενεργοποιηθεί το στοιχείο, το ESET Security Ultimate θα αποτρέπει την επικόλληση οποιωνδήποτε δεδομένων που σχετίζονται με ηλεκτρονικές πληρωμές που έχουν τροποποιηθεί από κακόβουλο λογισμικό από το πρόχειρο στο ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό εξασφαλίζει προστασία από ενδεχόμενες αλλαγές που πραγματοποιούνται από κακόβουλο λογισμικό.

Πλαίσιο του προγράμματος περιήγησης – Εξατομικεύστε τις ρυθμίσεις εμφάνισης για το πλαίσιο του προγράμματος περιήγησης στα προγράμματα περιήγησης που προστατεύονται.

Λίστα μη αποκλεισμένων διευθύνσεων της Προστασίας προγράμματος περιήγησης – Διαχείριση αρχείων που προστίθενται στη λίστα μη αποκλεισμένων διευθύνσεων της προστασίας προγράμματος περιήγησης.

icon_section Απόρρητο και ασφάλεια προγράμματος περιήγησης

Ενεργοποίηση του στοιχείου «Απόρρητο και ασφάλεια προγράμματος περιήγησης» – Εάν απενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, η εγκατάσταση της επέκτασης «Απόρρητο και ασφάλεια προγράμματος περιήγησης» θα καταργηθεί από όλα τα υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης σε όλους τους λογαριασμούς Windows.

Εμφάνιση ειδοποιήσεων Απορρήτου και ασφάλειας προγράμματος περιήγησης – Εάν ενεργοποιηθεί, το ESET Security Ultimate θα εμφανίζει τις ειδοποιήσεις Απορρήτου και ασφάλειας προγράμματος περιήγησης.

icon_section Σάρωση δεσμών ενεργειών προγράμματος περιήγησης

Ενεργοποίηση προηγμένης σάρωσης σε δέσμες ενεργειών του προγράμματος περιήγησης – Εάν ενεργοποιηθεί, η σάρωση Antivirus θα ελέγχει όλα τα προγράμματα JavaScript που εκτελούνται από προγράμματα περιήγησης.