Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Εργαλεία ασφαλείας

Ανοίξτε τα στοιχεία κύριο παράθυρο του προγράμματος > Ρυθμίσεις > Εργαλεία ασφαλείας για να προσαρμόσετε τις ακόλουθες μονάδες:

Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση – Προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας στο πρόγραμμα περιήγησης που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τα οικονομικά δεδομένα σας κατά τη διάρκεια ηλεκτρονικών συναλλαγών. Ενεργοποιήστε το στοιχείο Προστασία όλων των προγραμμάτων περιήγησης στη λειτουργία Ρυθμίσεις για προχωρημένους για τις Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση ώστε όλα τα υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης να εκκινούν σε ασφαλή λειτουργία.

Απόρρητο και ασφάλεια προγράμματος περιήγησης – Διατηρεί τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο απόρρητη και ασφαλή χωρίς να αφήνει ψηφιακό αποτύπωμα.

Anti-Theft – Ενεργοποιήστε το Anti-Theft για να προστατέψετε τον υπολογιστή σας σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής.

Secure Data – Εάν ενεργοποιήσετε το Secure Data μπορείτε να κρυπτογραφήσετε τα δεδομένα σας για να αποτρέψετε την κατάχρηση απόρρητων, εμπιστευτικών πληροφοριών.

Password Manager – Το Password Manager προστατεύει και αποθηκεύει τους κωδικούς πρόσβασης και τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

VPN – Προστατέψτε τα δεδομένα σας και αποφύγετε την ανεπιθύμητη παρακολούθηση με μια ανώνυμη διεύθυνση IP.

Identity Protection – Προστατεύει τα προσωπικά, πιστοληπτικά και οικονομικά σας στοιχεία.