Installation

Du hittar grupper av tillgängliga skyddsfunktioner i programmets huvudfönster > Inställningar.

PAGE_SETUP

Menyn Inställningar är indelad i följande avsnitt:

ICON_COMPUTER_PROTECTION Datorskydd

ICON_INTERNET_PROTECTION Internetskydd

ICON_NETWORK_PROTECTION Nätverksskydd

ICON_SECURITY_TOOLS Säkerhetsverktyg

Det finns ytterligare alternativ längst ned i inställningsfönstret. Använd länken Avancerade inställningar för att ställa in mer utförliga parametrar för varje modul. Använd Importera/exportera inställningar om du vill läsa in inställningsparametrar med en .xml-konfigurationsfil, eller om du vill spara de aktuella inställningsparametrarna till en konfigurationsfil.