Arbeta med ESET Smart Security Premium

Huvudprogramfönstret för ESET Smart Security Premium är indelat i två delar. Det primära fönstret till höger visar information som motsvarar alternativt som valts i huvudmenyn till vänster.

note

Anvisningar med bilder

Se Öppna huvudprogramfönstret för ESET Windows-produkter för illustrerade instruktioner som finns på engelska och flera andra språk.

Du kan välja färgschemat för användargränssnittet för ESET Smart Security Premium i det övre högra hörnet av huvudprogramfönstret. Klicka på ikonen Färgschema (ikonen ändras baserat på det valda färgschemat) bredvid ikonen Minimera och välj färgschemat i den nedrullningsbara menyn:

Samma som systemfärgen – ställer in färgschemat för ESET Smart Security Premium baserat på operativsystemets inställningar.

Mörkt – ESET Smart Security Premium kommer att ha ett mörkt färgschema (mörkt läge).

Ljust – ESET Smart Security Premium kommer att ha ett vanligt, ljust färgschema.

PAGE_HOME

Huvudmenyns alternativ:

Översikt – ger information om skyddsstatus för ESET Smart Security Premium.

Genomsökning av datorn – konfigurera och starta en genomsökning av datorn eller skapa en anpassad genomsökning.

Uppdatering – visar information om modul- och detekteringsmotoruppdateringar.

Verktyg – ger åtkomst till Network Inspector och andra funktioner som förenklar programadministration och innehåller ytterligare alternativ för avancerade användare.

Inställningar – ger konfigurationsalternativ för skyddsfunktionerna i ESET Smart Security Premium (Datorskydd, Internetskydd, Nätverksskydd och Säkerhetsverktyg) och åtkomst till Avancerade inställningar.

Hjälp och support – visar information om ditt abonnemang, den installerade ESET-produkten och länkar till onlinehjälpen, ESET:s kunskapsbas och teknisk support.

ESET HOME-kontoanslut enheten till ESET HOME eller granska ESET HOME-kontots anslutningsstatus. Använd ESET HOME för att visa och hantera dina Stöldskydd-inställningar och aktiverade ESET-abonnemang och enheter.