Avancerade inställningar

Med Avancerade inställningar kan du konfigurera detaljerade inställningar för ESET Smart Security Premium så att de passar dina behov.

Du öppnar Avancerade inställningar genom att öppna programmets huvudfönster och trycka på F5-tangenten på tangentbordet eller klicka på Inställningar > Avancerade inställningar.

note

Beroende på dina Åtkomstinställningar kan du uppmanas att ange ett lösenord för att öppna Avancerade inställningar.

I Avancerade inställningar kan du konfigurera följande inställningar:

Detekteringsmotor

Uppdatera

Skydd

Verktyg

Uppkoppling

Användargränssnitt

Meddelanden

Sekretessinställningar

CONFIG_SCANNER