Säkerhetsverktyg

Öppna programmets huvudfönster > Inställningar > Säkerhetsverktyg för att justera följande moduler:

Säkra banktjänster och surfning – Ger dig ett extra lager av webbläsarskydd som är gjort för att skydda dina finansiella data vid onlinetransaktioner. Aktivera Skydda alla webbläsare i avancerade inställningar för Säkra banktjänster och surfning för att starta alla webbläsare som stöds i ett säkert läge.

Webbläsarsekretess och säkerhet − Håller din onlineaktivitet privat och säker utan att lämna ett digitalt fotavtryck.

Anti-Theft – aktivera Stöldskydd för att skydda din dator i händelse av förlust eller stöld.

Secure Data – med Secure Data aktiverat kan du kryptera din data för att förhindra missbruk av privat, konfidentiell information.

Password ManagerPassword Manager skyddar och lagrar dina lösenord och personuppgifter.