Säkra banktjänster och surfning

Du kan konfigurera Säkra banktjänster och surfning i Avancerade inställningar > Skydd > Webbläsarskydd > Säkra banktjänster och surfning.

icon_section Säkra banktjänster och surfning

Aktivera Säkra banktjänster och surfning − När Säkra banktjänster och surfning är aktiverat startar alla webbläsare som stöds i ett säkert läge som standard.

Webbläsarskydd

Aktivera Skydda alla webbläsare för att starta alla webbläsare som stöds i ett säkert läge.

Installationsläge för tillägg – Från rullgardinsmenyn kan du välja vilka tillägg som ska få installeras på en webbläsare som säkrats av ESET:

Viktiga tillägg – Endast de viktigaste tilläggen som utvecklats av en viss webbläsartillverkare.

Alla tillägg – Alla tillägg som stöds av en viss webbläsare.

note

Om du ändrar installationsläget för tillägget påverkas inte tidigare installerade webbläsartillägg:

Säkrad webbläsare

Utökat minnesskydd – om det här alternativet aktiveras skyddas den säkrade webbläsarens minne från att inspekteras av andra processer.

Tangentbordsskydd – om det här alternativet är aktiverat döljs information som matas du går in med tangentbordet i en säkrad webbläsare från andra program. Detta stärker skyddet mot keylogger-program.

Urklippsskydd − om det här alternativet är aktiverat förhindrar ESET Smart Security Premium att data för onlinebetalningar som modifierats av skadlig kod klistras in från Urklipp i den säkrade webbläsaren. Detta säkerställer skydd mot ändringar som skadlig programvara kan komma att göra.

Webbläsarens ram – Anpassa visningsinställningarna för webbläsarens ram i skyddade webbläsare.

Lista över tillåtna webbläsarskydd – Hantera filer som har lagts till i listan över tillåtna webbläsarskydd.

icon_section Webbläsarsekretess och säkerhet

Aktivera Webbläsarsekretess och säkerhet − om den här funktionen inaktiveras tas tillägget Webbläsarsekretess och säkerhet bort från alla webbläsare som stöds på alla Windows-konton.

Visa meddelanden för Webbläsarsekretess och säkerhet – om det här alternativet är aktiverat visar ESET Smart Security Premium meddelanden för Webbläsarsekretess och säkerhet.

icon_section Skanner för webbläsarskript

Aktivera avancerad genomsökning av webbläsarskript − om det här alternativet är aktiverat kontrollerar antivirusskannern alla JavaScript-program som körs av webbläsare.