Tietoturvaraportti

Tämä toiminto näyttää yleiskuvauksen seuraavien luokkien tilastoista:

Internet-sivuja estetty – näyttää estettyjen Internet-sivujen määrän (PUA-sovelluksen, tietojenkalastelusivun, hakkeroidun reititittimen, IP-osoitteen tai varmenteen estetyt URL-osoitteet).

Tartunnan saaneita sähköpostikohteita havaittu – näyttää havaittujen tartunnan saaneiden sähköpostikohteiden määrän.

Käytönvalvonnan Internet-sivuja estetty – näyttää käytönvalvonnan estämien Internet-sivujen määrän.

PUA-sovelluksia havaittu – näyttää mahdollisesti ei-toivottujen sovellusten (PUA) määrän.

Roskapostiviestejä havaittu – näyttää havaittujen roskapostiviestien määrän.

Internet-kameran käytön estoja – näyttää Internet-kameran käytön estokertojen määrän.

Tarkistettuja asiakirjoja – näyttää tarkistettujen asiakirjojen määrän.

Tarkistettuja sovelluksia – Näyttää tarkistettujen käynnistettävissä olevien tiedostojen määrän.

Tarkistettuja muita objekteja – Näyttää tarkistettujen muiden kohteiden määrän.

Tarkistettuja Internet-sivujen objekteja – Näyttää tarkistettujen Internet-sivujen objektien määrän.

Tarkistettuja sähköpostin objekteja – näyttää tarkistettujen sähköpostin objektien määrän.

ESET LiveGuardIn analysoimat tiedostot – Näyttää ESET LiveGuardin analysoimien näytteiden määrän.

Nämä luokat on järjestetty havaintomäärien perusteella suurimmasta pienimpään. Jos luokasta ei ole tehty havaintoja, luokkaa ei näytetä. Voit laajentaa luetteloa ja tuoda piilotetut luokat näkyvin valitsemalla Näytä lisää.

Tietoturvaraportin viimeisellä sivulla voit aktivoida seuraavat toiminnot:

ESET LiveGuard

Secure Data

Käytönvalvonta

Varkaudenesto

Kun toiminto on käytössä, se ei näy enää ei toimivana tietoturvaraportissa.

Napsauttamalla oikean yläkulman hammasratastaGEAR voit ottaa käyttöön / poista käytöstä tietoturvaraportin ilmoitukset ja valita, näytetäänkö tiedot edellisen 30 päivän ajalta vai tuotteen aktivoimisesta alkaen. Jos ESET Smart Security Premium on asennettu alle 30 päivää sitten, valittavana on vain asennuksesta kuluneiden päivien määrä. Oletusarvoisesti valittuna on 30 päivän ajanjakso.

PAGE_SECURITY_REPORT

Valitsemalla Nollaa tiedot voit tyhjentää kaikki tilastot ja tiedot tietoturvaraportista. Tämä toiminto on vahvistettava, ellet ole poistanut kohdassa Kysy ennen tilastojen nollaamista -valintaa Lisäasetukset > Ilmoitukset > Vuorovaikutteiset hälytykset > Vahvistusviestit > Muokkaa.