Secure Data

Secure Data on ominaisuus ESET Smart Security Premium, jonka avulla voit salata tietokoneen ja siirrettävien asemien tietoja yksityisten tietojen suojaamiseksi ja väärinkäytösten estämiseksi. Lisätietoja on ESET Secure Data -usein kysytyt kysymykset -kohdassa.

Ota käyttöön Secure Data valitsemalla jokin seuraavista vaihtoehdoista:

Valitse ohjelman pääikkunasta > Yleiskatsaus ja napsauta MÄÄRITÄ kohdan Secure Data vierestä.

Valitse ohjelman pääikkunassa > Asetukset > Tietoturvatyökalut ja valitse vaihtopainikkeella MODULE_INACTIVE Secure Data.

note

ESET Endpoint Encryption Ei ole asennettavissa tietokoneeseen, johon Secure Data on jo asennettu.

Kun Secure Data on käytössä, valitse ohjelman pääikkunasta Asetukset >Tietoturvatyökalut > Secure Data ja valitse jokin seuraavista salausasetuksista:

Luo salattu virtuaalinen asema

Salaa siirrettävän aseman tiedostot

essp_Secured_Data_actions