Luo salattu virtuaalinen asema

Secure Data mahdollistaa salattujen näennäisasemien luomisen. Asemia voi luoda rajattomasti, kunhan kiintolevytilaa on tarpeeksi. Voit luoda salatun näennäisaseman seuraavasti:

1.Valitse ohjelman pääikkunasta Asetukset >Tietoturvatyökalut > Secure Data > Luo virtuaalinen asema.

2.Valitse Selaa ja valitse sijainti, jonne haluat tallentaa virtuaalisen aseman.

3.Anna näennäisaseman nimi ja valitse Tallenna.

4.Määritä näennäisaseman koko avattavasta Enimmäistila-valikosta ja valitse Jatka.

5.Määritä salasana näennäisasemalle. Jos et halua, että näennäisaseman salaus puretaan automaattisesti, kun kirjaudut Windows-tilillesi, poista Pura salaus automaattisesti tällä Windows-tilillä -asetuksen valinta. Valitse Jatka.

6.Valitse Valmis. Salattu näennäisasema luodaan ja se on heti valmis käytettäväksi. Se näkyy paikallisena levynä, jos avaat Tämä tietokone -kansion.

Jos haluat käyttää salattua asemaa tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen, etsi luomasi salatun aseman tiedosto (.eed-tiedostotyyppi) ja kaksoisnapsauta sitä. Anna salatun aseman luonnin yhteydessä määrittämäsi salasana pyydettäessä. Kun salattu asema on otettu käyttöön paikalliseksi levyksi, kyseinen paikallinen asema ja sen salattu sisältö on muiden kyseisen tietokoneen käyttäjien käytettävissä, ellet kirjaudu ulos tai käynnistä tietokonetta uudelleen.

note

Voinko poistaa näennäisaseman?

Kyllä. Jos haluat poistaa salatun näennäisaseman, toimi usein kysyttyjä ESET Secure Data -kysymyksiä käsittelevän artikkelin ohjeiden mukaan.