Usein kysytyt kysymykset

Tässä kohdassa on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja tavallisiin ongelmiin. Ongelmien ratkaisuja voidaan tarkastella napsauttamalla aiheiden otsikkoja:

Tuotteen ESET Smart Security Premium päivittäminen

ESET Smart Security Premium on havainnut uhan

Viruksen poistaminen tietokoneesta

Sovelluksen tiedonsiirron salliminen

Käytönvalvonnan käyttöönotto tilillä

Uuden tehtävän luominen ajastimessa

Tarkistustehtävän ajoittaminen (viikoittain)

Lisäasetusten lukituksen avaaminen

Kuinka ratkaista ESET HOME-portaalissa tehtyyn tuotteen aktivoinnin poistoon liittyvä ongelma

Jos ongelmasi ei sisälly edellä olevaan ohjesivujen luetteloon, kokeile hakea vastausta tuotteen ESET Smart Security Premium online-ohjeesta.

Jos et löydä ratkaisua ongelmaasi tai vastausta kysymykseesi ESET Smart Security Premium -ohjesivuilta, voit etsiä tietoja verkosta säännöllisesti päivitettävästä ESET-tietopankistamme. Seuraavassa on linkkejä suosituimpiin tietopankin artikkeleihin:

Kuinka tilauksen voi uudistaa?

Sain aktivointivirheen asentaessani ESET-tuotetta. Mitä se tarkoittaa?

Aktivoi ESETin kotikäyttöön tarkoitettu Windows-tuote aktivointiavaimella

Poista kotikäyttöön tarkoitetun ESET-tuotteen asennus tai asenna se uudelleen

Sain ilmoituksen, että ESET-asennus päättyi ennen valmistumista

Mitä minun on tehtävä tilauksen uusimisen jälkeen? (kotikäyttäjät)

Kuinka toimin, jos sähköpostiosoitteeni vaihtuu?

ESET-tuotteen siirtäminen uuteen tietokoneeseen tai laitteeseen

Kuinka käynnistän Windowsin vikasietotilan tai vikasietotilan ja verkkoyhteydet

Turvallisen sivuston jättäminen estämättä

Graafisen ESET-käyttöliittymän käytön salliminen näytönlukijoille

Voit tarvittaessa ottaa yhteyttä tekniseen tukeemme ja pyytää apua, jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia.