Verkon käytön suojaus

Verkon käytön suojauksen avulla voit määrittää kaikki verkkoyhteydet yksityiskohtaisesti. Voit sallia/kieltää pääsyn tietokoneellesi tietyissä verkoissa, sallia/estää pääsyn verkkolaitteisiin tietokoneeltasi ja paljon muuta määrityksen perusteella. Tuotteella ESET Smart Security Premium on oletuksena ennalta määritetyt palomuurisäännöt ja verkon käytön suojaus maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Tietyt ympäristöt saattavat kuitenkin vaatia mukautettuja määrityksiä. Oletusasetusten muuttaminen saa tehdä vain kokenut käyttäjä.

CONFIG_NETWORK_PROTECTION

Voit määrittää seuraavat asetukset kohdassa Lisäasetukset > Suojaukset > Verkon käytön suojaus (napsauta alla olevia linkkejä nähdäksesi yksityiskohtaisen kuvauksen kustakin verkon käytön suojausvaihtoehdosta):

icon_section Verkon käytön suojaus

Verkkoyhteysprofiilit – Profiilien avulla voit hallita palomuurin toimintaa tietyissä verkkoyhteyksissä.

IP-sarjat – Voit määrittää IP-osoitteiden joukkoja, jotka luovat yhden loogisen IP-osoitteiden ryhmän, jota voit käyttää palomuurisäännöille.

Verkon tarkastus

Palomuuri

Verkkohyökkäyssuojaus