Verkkohyökkäyssuojaus (IDS)

Verkkohyökkäyssuojaus (IDS) parantaa tunnettujen haavoittuvuuksien aiheuttamien ongelmatilanteiden tunnistusta. Lisätietoja verkkohyökkäyssuojauksesta on sanastossa. Voit määrittää verkkohyökkäyssuojauksen kohdassa Lisäasetukset > Suojaukset > Verkon käytön suojaus > Verkkohyökkäyssuojaus.

Ota verkkohyökkäyssuojaus (IDS) – Analysoi tietokoneen verkkotietoliikennettä ja suojaa verkkohyökkäyksiltä. Kaikki haitalliseksi todettu tietoliikenne estetään.

Ota bottiverkkosuojaus käyttöön – Havaitsee ja estää tyypillisten kaavojen mukaan toimivan tietoliikenteen haitallisista komento- ja hallintapalvelimista, kun tietokone on saanut tartunnan ja botti yrittää tietoliikennettä. Lue lisätietoja bottiverkkosuojauksesta sanastosta.

IDS-säännöt – Jos valitset tämän vaihtoehdon, voit määrittää suodatuksen lisäasetukset. Ne koskevat tietokoneeseen mahdollisesti kohdistuvien erityyppisten hyökkäysten ja hyödyntämisten havaitsemista.

note

Yksityiskohtaiset ohjeet

Seuraavat ESET-tietopankin artikkelit saattavat olla käytettävissä vain englanniksi:

IP-osoitteen poissulkeminen IDS:stä tuotteessa ESET Smart Security Premium

Kaikki verkon suojauksen havaitsemat tärkeät tapahtumat tallennetaan lokitiedostoon. Lisätietoja on verkon suojauksen lokissa.