Tunnistuksessa ohitettujen sovellusten luettelo

Tuotteen ESET Smart Security Premium palomuuri havaitsee muutokset sovelluksissa, joita varten on olemassa sääntö (katso Sovelluksen muutoshavainnointi).

Joissakin tapauksissa et välttämättä halua käyttää tätä toimintoa joidenkin sovellusten kanssa ja haluat palomuurin ohittavan ne tarkistuksessa.

Lisää – Avaa ikkunan, jossa voit valita sovelluksen lisättäväksi muutoshavainnoinnissa ohitettavien sovellusten luetteloon. Voit valita käynnissä olevien, avointa verkkoliikennettä käyttävin palomuurisäännöllä rajoitettujen sovellusten luettelosta tai lisätä määrätyn sovelluksen.

Muokkaa – Avaa ikkunan, jossa voit muuttaa muokkaustunnistuksesta pois jätettyjen sovellusten luettelossa olevan sovelluksen sijaintia. Voit valita käynnissä olevien, avointa verkkoliikennettä käyttävien ja palomuurisäännöllä rajoitettujen sovellusten luettelosta tai muuttaa sijainnin manuaalisesti.

Poista – lisää kohteita muutoshavainnoinnissa ohitettavien sovelluksien luetteloon tai poistaa niitä.