Verkon tarkastus

Verkon tarkastus voi auttaa tunnistamaan luotetun verkon (koti- tai työverkko) haavoittuvuuksia, kuten avoimia portteja tai reitittimen heikon salasanan. Lisäksi se kokoaa luettelon yhdistetyistä laitteista tyypin mukaan (esim. tulostin, reititin, mobiililaite) luokiteltuna, jotta tiedät, mitä kotiverkkoosi on yhdistetty (esim. pelikonsoli, IoT-laite tai jokin muu älykodin laite). Voit määrittää verkon tarkastuksen kohdassa Lisäasetukset > Suojaukset > Verkon käytön suojaus > Verkon tarkastus.

Ota Verkon tarkastus käyttöönVerkon tarkastus auttaa tunnistamaan verkon haavoittuvuudet, kuten avoimet portit tai reitittimen heikon salasanan. Se sisältää myös luettelon älykodin laitteista tyypin mukaan luokiteltuna.

Ilmoita äskettäin havaituista verkkolaitteista – Antaa ilmoituksen, kun verkossasi havaitaan uusi laite.