Services en kwesties

Het gedeelte Services en kwesties is het hoofdgedeelte van de ESET Services HUB-portal. Hier kunt u uw gekochte services bekijken, openstaande en gesloten kwesties beheren en een nieuwe kwestie openen.

esh_services_cases_01

Mijn services

ESET Services HUB biedt een breed scala aan premium en beveiligingsdiensten. In het gedeelte Mijn services worden uw huidige serviceabonnementen gemarkeerd in de vorm van tegels die elke gekocht serviceabonnement en de huidige status aangeven. Gebruik de tegel Ontdek meer ESET-services om de beschikbare services te bekijken en contact op te nemen met het ESET-verkoopteam voor meer informatie.

Open/gesloten kwesties bekijken

Op het tabblad Open kwesties vindt u een overzicht van al uw geopende kwesties die wachten op ESET of uw input.

Op het tabblad Gesloten kwesties vindt u de kwestiegeschiedenis en krijgt u een overzicht van al uw opgeloste en gesloten kwestie.

Klik op het nummer van een kwestie om de details van de kwestie weer te geven.

note

De weergave sorteren

U kunt de weergave sorteren op het nummer van de kwestie, onderwerp, servicetype, status van de kwestie of aanmaakdatum.

Een nieuwe kwestie openen

Als u een nieuwe kwestie wilt openen, gebruikt u de knop + Nieuwe kwestie esh_button_new_case_01 in het gedeelte Services en kwesties van de ESET Services HUB-portal.

1.Klik op de knop + Nieuwe kwestie.

2.Geef de vereiste input op in het gedeelte Nieuwe kwestie maken.

Gebruik de servicetegel om een nieuwe kwestie te openen

U kunt ook een nieuwe kwestie openen via een verwante servicetegel in het gedeelte Mijn services.

1.Klik op een servicetegel om het menu in het zijpaneel te openen (in dit voorbeeld: HealthCheck).

2.Klik op de menuoptieknop in het zijpaneel (in dit voorbeeld: HealthCheck aanvragen).

note

Verschillende opties

De optieknoppen in het zijpaneelmenu kunnen per service verschillen.

3.Vul het formulier Nieuwe kwestie maken in.

esh_new_case_via_tile_01

Video - Een kwestie maken of bekijken in ESET Services HUB