Ontdek meer ESET-services

Via de knop Ontdek meer ESET-services op het tabblad Mijn services krijgt u meer informatie over aanvullende services die beschikbaar zijn via ESET Services HUB. Volg deze stappen om contact op te nemen met het ESET-verkoopteam voor serviceaankopen of -verlengingen:

1.Selecteer in het gedeelte Services en kwesties het tabblad Mijn services en klik op de knop Ontdek meer ESET-services.

esh_discover_services_01

2.Er wordt een zijpaneel weergegeven met een lijst met beschikbare ESET-services en een basisbeschrijving (in dit voorbeeld ESET Detection and Response Essential). Klik op de knop Contact opnemen met sales in het gedeelte Serviceaanvraag van het zijpaneel.

esh_discover_services_02

3.Selecteer een service in het vervolgkeuzemenu. Laat een bericht achter in het tekstveld en klik op Verzenden.

esh_discover_services_03

note

Serviceopties:

Premium Support Essential

Premium Support Advanced

Detection and Response Essential

Detection and Response Advanced

Detection and Response Ultimate

ESET MDR

HealthCheck

Deployment and Upgrade

4.Het groene meldingsbericht Aanvraag verzonden wordt weergegeven om te bevestigen dat het bericht naar het ESET-verkoopteam is verzonden.

esh_request_submit_success_01