Statussen van een serviceabonnement

Servicetegels in de ESET Services HUB-portal geven de verschillende abonnementen aan die u hebt. Elke tegel bevat de servicenaam en geldigheidsdatum. De tegelkleur geeft de abonnementsstatus aan.

Zie de onderstaande tabel voor een uitleg van de verschillende kleuren en statussen:

Kleur van servicetegel

Beschrijving

esh_service_tile_normal_01

Een basisstatus wanneer de service zich in de abonnementsperiode bevindt.

Subservices zijn nog niet opgebruikt.

De knop om nieuwe kwesties in het zijpaneel te maken, is ingeschakeld.

esh_service_tile_used_01

Een basisstatus wanneer de service zich in de abonnementsperiode bevindt.

Alle subservices zijn opgebruikt.

De knop om nieuwe kwesties in het zijpaneel te maken, is uitgeschakeld.

esh_service_tile_warning_01

De waarschuwingsstatus wordt 30 dagen voor de verloopdatum van het abonnement weergegeven.

De knop om nieuwe kwesties in het zijpaneel te maken, is ingeschakeld.

esh_service_tile_alert_01

De status Verlopen wordt weergegeven zodra het serviceabonnement is verlopen.

De knop om nieuwe kwesties in het zijpaneel te maken, is uitgeschakeld.

Gebruik de knop Ontdek meer ESET-services voor meer informatie over beschikbare services, serviceaankopen of verlengingen.