Rapporten

Met ESET Mail Security kunt u geplande rapporten instellen die moeten worden bezorgd bij geselecteerde e-mailontvangers.

Navigeer naar Hulpmiddelen > Planner en klik op Taak toevoegen. Gebruik de wizard om een geplande taak te maken voor het verzenden van rapporten over e-mailquarantaine of een rapport over beveiliging van e-mailserver.

Rapporten

Beschrijving

E-mailquarantainerapporten

Maak een geplande taak om e-mailquarantainerapporten naar uzelf te verzenden en naar geselecteerde gebruikers om ze in staat te stellen bepaalde typen vals-positieve berichten vrij te geven (laten bezorgen) en hun in quarantaine geplaatste inhoud te beheren via de webinterface Quarantaine voor e-mail (onlineviewer). Gebruikers hebben toegang tot de webinterface door op een koppeling in de e-mailquarantainerapporten te klikken en in te loggen met de aanmeldingsgegevens voor hun domein.

Rapport over e-mailserverbeveiliging

Statistische rapporten bevatten informatie over het aantal gescande e-mails, gedetecteerde malware en pogingen tot phishing en spam voor de opgegeven periode. Gebruik de planner om het rapport over beveiliging van e-mailserver te laten genereren op een bepaalde datum en tijd. U kunt dit ook als terugkerende gebeurtenis in de planner opnemen. Geplande rapporten worden als bijlage in HTML- of CSV-indeling bezorgd bij geselecteerde ontvangers.