Rapport over e-mailserverbeveiliging

Het rapport over e-mailserverbeveiliging biedt u een overzicht van de beveiligingsstatistieken van ESET Mail Security. Statistische rapporten bevatten informatie over het aantal gescande e-mails, gedetecteerde malware en pogingen tot phishing en spam voor de opgegeven periode. Het rapport wordt gegenereerd op basis van de geplande taak en per e-mail naar geselecteerde ontvangers verzonden in de vorm van een bijlage in HTML- of CSV-indeling. De HTML-uitvoer presenteert gegevens in grafiekvorm, toont het langetermijngemiddelde ter vergelijking en bevat verkeersinformatie voor elk beveiligingstype en de belangrijkste ontvangers van malware, phishing en spam.

Gebruik de planner om het rapport over e-mailserverbeveiliging te laten genereren op een bepaalde datum en tijd. U kunt dit ook als terugkerende gebeurtenis in de planner opnemen. Geplande rapporten worden verzonden naar geselecteerde e-mailontvangers.

Navigeer naar Hulpmiddelen > Planner, klik op Taak toevoegen en volg de wizard.

Typ de Taaknaam, selecteer Taaktype in het vervolgkeuzemenu en kies het taaktype Rapport over beveiliging van e-mailserver.

Rapportnaam: typ de rapportnaam.

Tijdbereik: selecteer een van de opties als de periode waarvoor het rapport wordt gegenereerd.

Ontvangers: geef gebruikers op die het rapport over e-mailserverbeveiliging ontvangen. Klik op Bewerken om de postvakken voor specifieke ontvangers in te voeren (gekoppelde postvakken worden ook ondersteund). Geef het e-mailadres van de ontvanger van het rapport op en druk op Enter om uw keuze te bevestigen. Herhaal dit als u meerdere ontvangers wilt toevoegen.

Adres van afzender: geef een e-mailadres op dat als afzender van het rapport over e-mailserverbeveiliging wordt weergegeven (bijvoorbeeld administrator@mijndomein.com).

Taal van rapport: kies de gewenste taal in het vervolgkeuzemenu. Het rapport wordt gegenereerd in de geselecteerde taal.

Rapportindeling: kies HTML of CSV als uitvoerindeling. Rapporten worden verzameld op basis van bepaalde opties.

Geaggregeerde statistieken van cluster: maak een rapport met de statistische gegevens die zijn gegenereerd voor alle leden van clusterknooppunten.

Klik op Voltooien.