Overzicht

ESET Mail Security voor Microsoft Exchange Server is een geïntegreerde oplossing die e-mailservers en postvakken van gebruikers beveiligt tegen verschillende typen schadelijke inhoud. Dit omvat e-mailbijlagen die zijn geïnfecteerd door wormen of Trojaanse paarden, documenten met schadelijke scripts, phishing-schema's, spam, het vervalsen van afzenders en e-mailadresvervalsing.

ESET Mail Security biedt vier typen beveiliging: Antivirus, anti-spam, anti-phishing en regels. ESET Mail Security filtert kwaadaardige inhoud in postvakdatabases en in de laag Beveiliging van e-mailtransport voordat deze inhoud in het postvak van de ontvanger terechtkomt.

ESET Mail Security ondersteunt Microsoft Exchange Server versie 2010 en hoger, alsmede Microsoft Exchange Server in een clusteromgeving. Specifieke Exchange Server-rollen (postvak, hub, edge) worden ook ondersteund.

Hoewel Microsoft Exchange Server-beveiliging wordt geboden, biedt ESET Mail Security ook functionaliteit die zorgt voor beveiliging van de server zelf (real-timebeveiliging van bestandssysteem, netwerkbeveiliging, beveiliging van webtoegang en beveiliging van e-mailclient).

U kunt ESET Mail Security in grotere netwerken op afstand beheren met behulp van ESET PROTECT. U kunt ESET Mail Security ook met RMM-tools (Remote Monitoring and Management) van derden gebruiken.