ESET Mail Security extern beheren

ESET-hulpmiddelen voor extern beheer

ESET PROTECT On-Prem

Beheer ESET-serverproducten vanaf één centrale locatie. Met de ESET PROTECT On-Prem-webconsole kunt u ESET-oplossingen implementeren, taken beheren, beveiligingsbeleid afdwingen, de systeemstatus bewaken en snel reageren op problemen of detecties op externe servers.

ESET PROTECT

Beheer ESET-producten op werkstations en servers in een netwerkomgeving vanaf één centrale locatie zonder dat u een fysieke of virtuele server hoeft te hebben, zoals voor ESET PROTECT.

ESET PROTECT Hub

Centrale gateway naar het uniforme beveiligingsplatform van ESET PROTECT. Hier vindt u gecentraliseerd identiteits-, abonnements- en gebruikersbeheer voor alle ESET-platformmodules.

ESET Business Account

Portal voor licentiebeheer voor zakelijke ESET-producten.

Aanvullende beveiligingsproducten

ESET Inspect On-Prem of ESET Inspect

Combineert alle krachtige mogelijkheden van de lokale versie met de gemakkelijke implementatie en de geringe onderhoudsvereisten van een cloudservice. Het is een culminatie van ESET Endpoint-detectietechnologieën en -knowhow.

Hulpmiddelen van derden voor extern beheer

Remote monitoring and management RMM

Het proces waarbij softwaresystemen worden bewaakt en beheerd door een lokaal geïnstalleerde agent die toegankelijk is via een beheerserviceprovider.