Aan de slag > Taken na afloop van de installatie
Selecteer het onderwerp

Taken na afloop van de installatie

Hieronder staan aanbevolen taken voor de eerste configuratie van uw ESET Mail Security.

Taak

Beschrijving

Productactivering

Controleer of uw ESET Mail Security is geactiveerd. U kunt de activering op verschillende manieren uitvoeren.

Bijwerken

Nadat het product is geactiveerd, wordt automatisch een module-update uitgevoerd. Controleer de updatestatus om te zien of het bijwerken is gelukt.

Quarantainebeheer voor e-mail

Maak kennis met Beheer van e-mailquarantaine, toegankelijk vanuit het hoofdprogrammavenster. Met deze functie kunt u in quarantaine geplaatste berichten beheren, zoals spam, geïnfecteerde bijlagen met malware, phishingberichten en berichten die door regels zijn uitgefilterd. U kunt de details van elk bericht bekijken en actie ondernemen (vrijgeven of verwijderen).

De webinterface Quarantaine voor e-mail

De webinterface Quarantaine voor e-mail is een alternatief voor Quarantainebeheer voor e-mail, waarmee u in quarantaine geplaatste items op afstand kunt beheren. Met de webinterface voor e-mailquarantaine kunnen gebruikers (e-mailontvangers) ook hun in quarantaine geplaatste berichten beheren. Gebruikers kunnen rapporten over nieuwe in quarantaine geplaatste e-mails ontvangen. De rapporten worden per e-mail verzonden. We raden u aan de rapporten te configureren.

Antispam - Filteren en verificatie

Antispam is geavanceerde, op de cloud gebaseerde functionaliteit die verhindert dat uw gebruikers (ontvangers van e-mail) spam ontvangen. Wij raden u aan gebruik te maken van filters en verificatie en uw lokale IP-adressen toe te voegen aan de lijst met te negeren IP-adressen. IP-adressen binnen uw netwerkinfrastructuur worden vervolgens tijdens classificatie genegeerd. U kunt de rest van de lijsten met goedgekeurde, geblokkeerde en genegeerde IP-adressen configureren en beheren om filteren en verificatie aan te passen. Ook kunt u Greylisting inschakelen als u besluit deze functie te gebruiken.

Antivirustest

Verifieer of Antivirusbeveiliging goed werkt.

Antispamtest

Verifieer of Antispambeveiliging goed werkt.

Antiphishingtest

Verifieer of Antiphishing goed werkt.

Regels

Een krachtige functie waarmee u e-mailberichten kunt filteren op basis van gedefinieerde voorwaarden en acties. Gebruik vooraf gedefinieerde regels (pas deze indien nodig aan) of maak nieuwe, aangepaste regels die aansluiten op uw behoeften. Regels kunnen worden geconfigureerd voor elke beveiligingslaag (Beveiliging van e-mailtransport, Beveiliging van postvakdatabase of On-demand databasescan van postvak).

U kunt doorgaan met het instellen van rapporten.