Bijwerken

In het gedeelte Bijwerken ziet u de huidige updatestatus van uw ESET Mail Security, waaronder de datum en tijd van de vorige geslaagde update. ESET Mail Security regelmatig bijwerken is de beste methode om het maximale beveiligingsniveau op uw server te handhaven.

De module Bijwerken zorgt ervoor dat het programma op twee manieren altijd up-to-date is; door de detectie-engine en systeemonderdelen bij te werken. Het bijwerken van de detectie-engine en programma-onderdelen is een belangrijk onderdeel van het leveren van volledige bescherming tegen schadelijke code.

note

Als u nog geen Licentiecode hebt opgegeven, ontvangt u geen updates en wordt u gevraagd uw product te activeren. Ga hiervoor naar Help en ondersteuning > Product activeren.

page_update

Huidige versie: de buildversie van ESET Mail Security.

Laatst geslaagde update: de datum van de laatste update. Dit moet een recente datum zijn. Een recente datum geeft namelijk aan dat de module actueel is.

Laatst geslaagde controle op updates: de datum van de laatste poging om modules bij te werken.

Alle modules weergeven: de lijst met geïnstalleerde modules openen.

Controleren op updates: updates van modules zijn belangrijk om complete beveiliging tegen schadelijke code te handhaven.

Updatefrequentie wijzigen: hiermee kunt u de tijden van de taak Regelmatige automatische update in de Planner bewerken.

note

Proxyserveropties voor verschillende updateprofielen kunnen verschillen. Als dit het geval is, configureert u de verschillende updateprofielen in Geavanceerde instellingen (F5) door te klikken op Bijwerken > Profiel.