Installatiestappen voor ESET Mail Security

Dit is een typische installatiewizard in het hoofdprogrammavenster. Dubbelklik op het .msi-pakket en volg de stappen om ESET Mail Security te installeren:

1.Klik op Volgende om door te gaan of klik op Annuleren als u de installatie wilt afsluiten.

2.De installatiewizard wordt uitgevoerd in de taal die staat aangegeven in de instelling Thuislocatie van een Regio > Locatie van uw besturingssysteem (of de instelling Huidige locatie van een Regio en taal > Locatie in oudere systemen). Gebruik het vervolgkeuzemenu om de Producttaal te selecteren waarin ESET Mail Security wordt geïnstalleerd. De geselecteerde taal voor ESET Mail Security staat los van de taal die u in de installatiewizard ziet.

install_welcome

3.Klik op Volgende om de licentieovereenkomst voor eindgebruikers weer te geven. Nadat u de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers en het Privacybeleid hebt gelezen en ermee akkoord bent gegaan, klikt u op Volgende.

accept_eula

4.Kies een van de beschikbare installatietypen (beschikbaarheid is afhankelijk van uw besturingssysteem):

Voltooien

Hiermee installeert u alle functies van ESET Mail Security.

note

Het installatieprogramma bevat alleen essentiële modules. Alle andere modules worden gedownload tijdens de initiële module-update na de productactivering.

note

Als u Lokale quarantaine wilt gebruiken voor e-mailberichten en niet wilt dat in quarantaine geplaatste berichten bij u op station C: worden opgeslagen, wijzigt u het pad van Gegevensmap in een station en locatie die u voorkeur hebben. Onthoud echter dat alle ESET Mail Security-gegevensbestanden op deze locatie worden opgeslagen.

install_type

Aangepast

Hierbij kunt u selecteren welke functies van ESET Mail Security op uw systeem worden geïnstalleerd. Er wordt een lijst met productmodules en functies weergegeven voordat de installatie begint. Dit is nuttig als u ESET Mail Security wilt aanpassen en alleen de onderdelen wilt installeren die u nodig hebt.

install_add_component

5.U wordt gevraagd de locatie te selecteren waar u ESET Mail Security wilt installeren. Standaard wordt het programma geïnstalleerd in C:\Program Files\ESET\ESET Mail Security. Klik op Bladeren om deze locatie te wijzigen (niet aanbevolen).

install_typical_folder

6.Klik op Installeren om te beginnen met de installatie. Na de installatie wordt u gevraagd om ESET Mail Security te activeren.