Initiële update van modules

Het installatieprogramma bevat alleen essentiële modules, zodat het netwerkverkeer vanwege de grootte van het installatieprogramma wordt verminderd en de resources minder worden belast. Alle andere modules worden gedownload tijdens de initiële module-update na de productactivering. Het belangrijkste voordeel is een aanzienlijk kleiner installatieprogramma en in ESET Mail Security worden alleen de nieuwste toepassingsmodules gedownload wanneer u het product activeert.

Het minimale installatieprogramma voor modules bevat de volgende modules:

Loaders

Anti-Stealth-ondersteuning

Direct Cloud-communicatie

Vertalingsondersteuning

Configuratie

SSL

Na de productactivering ziet u de status Beveiliging initialiseren met informatie over de functies die worden geïnitialiseerd.

minimal_modules_green

important

Als u problemen ondervindt bij het downloaden van de modules (bijvoorbeeld geen netwerkverbinding, firewall of proxyinstellingen), wordt een waarschuwing Aandacht vereist weergegeven als toepassingsstatus.

Klik op Bijwerken > Controleren op updates in het hoofdvenster van het programma om het updateproces opnieuw te starten.

Na verschillende mislukte pogingen wordt Instellen van beveiliging mislukt weergegeven als toepassingsstatus (in het rood). Als u de modules niet kunt bijwerken, downloadt u het volledige ESET Mail Security .msi-installatieprogramma.

Als uw server geen internetverbinding heeft en updates nodig heeft, gebruikt u de volgende methoden om updatemodulebestanden te downloaden van ESET-updateservers:

Bijwerken vanaf de mirror

Mirror Tool gebruiken