Stille installatie/installatie zonder toezicht

Voer de volgende opdracht uit om de installatie via de opdrachtregel te voltooien: msiexec /i <packagename> /qn /l*xv msi.log

Gebruik Windows Logboeken om het Toepassingslogboek te bekijken (zoek naar records uit bron: MsiInstaller) om te controleren of de installatie is gelukt of om eventuele problemen met de installatie te bekijken.

example

Volledige installatie op een 64-bits systeem:

msiexec /i emsx_nt64.msi /qn /l*xv msi.log ADDLOCAL=NetworkProtection,RealtimeProtection,^
DeviceControl,DocumentProtection,Cluster,GraphicUserInterface,SysInspector,Rmm,eula

Wanneer de installatie is voltooid, wordt de grafische gebruikersinterface van ESET gestart en wordt het pictogram van het Windows-systeemvak TRAY_ICON weergegeven in het Windows-systeemvak.

example

Installatie van het product in de opgegeven taal (bijvoorbeeld Duits):

msiexec /i emsx_nt64.msi /qn ADDLOCAL=NetworkProtection,RealtimeProtection,^
DeviceControl,DocumentProtection,Cluster,GraphicUserInterface,^
SysInspector,Rmm,eula PRODUCT_LANG=1031 PRODUCT_LANG_CODE=de-de

Zie Taalparameters in het onderwerp Installatie vanaf opdrachtregel voor meer informatie en om de lijst met taalcodes weer te geven.

important

Wanneer u waarden opgeeft voor de parameter REINSTALL, moet u de overige functies die niet worden gebruikt vermelden als waarden voor de parameter ADDLOCAL of de parameter REMOVE. Om de installatie via de opdrachtregel goed te laten verlopen is het nodig dat u alle functies vermeldt als waarden voor de parameter REINSTALL, ADDLOCAL en de parameter REMOVE. Toevoegen of verwijderen is mogelijk niet succesvol als u de parameter REINSTALL niet gebruikt.

Zie het gedeelte Installatie van de opdrachtregel voor de volledige lijst met functies.

example

Volledige verwijdering (installatie ongedaan maken) op een 64-bits systeem:

msiexec /x emsx_nt64.msi /qn /l*xv msi.log

note

Na de verwijdering wordt uw server automatisch opnieuw opgestart.