Instellingen exporteren of installatie verwijderen

U kunt instellingen exporteren en opslaan of de installatie verwijderen. Voer hiervoor het .msi-installatiepakket uit dat u tijdens de eerste installatie hebt gebruikt of ga naar Programma's en onderdelen (toegankelijk vanuit het Configuratiescherm), klik met de rechtermuisknop op ESET Mail Security en selecteer Wijzigen.

U kunt uw instellingen voor ESET Mail Security exporteren of ESET Mail Security volledig verwijderen (installatie ongedaan maken).

install_modify_repair_remove