Geavanceerde instellingen voor berichtentransport

U kunt instellingen voor de beveiliging van e-mailverkeer aanpassen.

Ook berichten scannen die worden ontvangen van geverifieerde of interne verbindingen

U kunt kiezen welk type scan moet worden uitgevoerd voor berichten die worden ontvangen van geverifieerde bronnen of lokale servers. Het scannen van dergelijke berichten wordt aanbevolen omdat hiermee de beveiliging wordt versterkt, maar het is noodzakelijk als u gebruikmaakt van de ingebouwde Microsoft SBS POP3 Connector om e-mailberichten op te halen bij externe POP3-servers of e-mailservices (bijvoorbeeld Gmail.com, Outlook.com, Yahoo.com, gmx.dem enz.).

Kies een beveiligingsniveau in het vervolgkeuzemenu. Wij raden aan Antivirusbeveiliging (standaardinstelling) te gebruiken, met name voor interne verbindingen, omdat het onwaarschijnlijk is dat phishing of spamberichten via uw lokale servers worden gedistribueerd. U kunt de beveiliging voor de Microsoft SBS POP3 Connector echter verhogen door Antivirus- en antiphishing-beveiliging of zelfs Antivirus-, antiphishing- en antispambeveiliging te kiezen.

note

Deze instelling schakelt Antispambeveiliging in/uit voor geverifieerde gebruikers en interne verbindingen. E-mails van niet-geverifieerde verbindingen worden altijd gescand, ook als u Niet scannen selecteert.

note

Interne berichten van Outlook in de organisatie worden verzonden in de TNEF-indeling (Transport Neutral Encapsulation Format). Antispam biedt geen ondersteuning voor TNEF. Interne, als TNEF opgemaakte e-mails worden daarom niet gescand op spam, ongeacht de instelling van Ook berichten scannen die worden ontvangen van geverifieerde of interne verbindingen.

ESET LiveGuard Advanced gebruiken om berichten te scannen die worden ontvangen van geverifieerde of interne verbindingen

Wanneer deze optie is ingeschakeld, wordt er ook een scan uitgevoerd voor berichten die door ESET LiveGuard Advanced worden ontvangen via geverifieerde of interne verbindingen. Deze instelling is alleen beschikbaar als u in aanmerking komt voor ESET LiveGuard Advanced met de juiste licentie. De ESET LiveGuard Advanced-licentie wordt beheerd door ESET PROTECT en de activering zelf moet met beleidsregels worden uitgevoerd vanuit ESET PROTECT.

Bestaande SCL-koptekst verwijderen voor de scan

Deze optie is standaard ingeschakeld. U kunt deze optie uitschakelen als u de SCL-koptekst (Spam Confidence Level) moet gebruiken.

Scanresultaten naar berichtkopteksten schrijven

Indien ingeschakeld, worden scanresultaten in berichtkopteksten geschreven. Deze berichtkopteksten beginnen met X_ESET, waardoor ze gemakkelijk zijn te herkennen (bijvoorbeeld X_EsetResult of X_ESET_Antispam).

SMTP-afwijzingsreactie

U kunt een Reactiecode, Statuscode en Reactiebericht opgeven waarmee de tijdelijke SMTP-afwijzingsreactie wordt gedefinieerd die naar de SMTP-server wordt verzonden als een bericht is afgewezen. U kunt een reactiebericht in de volgende indeling typen:

Reactiecode

Statuscode

Reactiebericht

250

2.5.0

Aangevraagde mailactie OK, voltooid

451

4.5.1

Aangevraagde actie afgebroken:lokale fout bij verwerking

550

5.5.0

Aangevraagde actie niet uitgevoerd:postvak niet beschikbaar

554

5.6.0

Ongeldige inhoud

note

u kunt ook systeemvariabelen gebruiken bij het configureren van SMTP-weigeringsantwoorden.