Server

Instellingen voor serverbeveiliging zijn de belangrijkste integratieoptie. Klik op de schakelaar om de integratie van Beveiliging van postvakdatabase, Beveiliging van e-mailverkeer of DKIM-ondertekening bij uw Exchange-server in of uit te schakelen. Indien ingeschakeld, kunt u gedetailleerde instellingen voor elk beveiligingstype configureren in de desbetreffende sectie.

note

Voor Agentprioriteit instellen raden we u aan de ESET DKIM Agent-prioriteit op de laatste plaats te houden, onderaan, om ervoor te zorgen dat de kopteksten als laatste worden ondertekend na eventuele wijzigingen in kopteksten die door eerdere agenten zijn aangebracht.

note

Als u Microsoft Exchange Server 2010 uitvoert, kunt u kiezen tussen Beveiliging van postvakdatabase en On-demand databasescan van postvak. Er kan slechts één beveiligingstype tegelijk actief zijn. Als u besluit On-demand scan van postvakdatabase te gebruiken, moet u de integratie van Beveiliging van postvakdatabase uitschakelen. Anders is On-demand databasescan van postvak niet beschikbaar.

ESET Mail Security biedt met de volgende functies significante beveiliging voor uw Microsoft Exchange Server:

Antivirus en antispyware

Antispambeveiliging

Antiphishing-beveiliging

Regels

Beveiliging van e-mailtransport (Exchange Server 2010, 2013.2016, 2013, 2016)

Beveiliging van postvakdatabase (Exchange Server 2010)

On-demand databasescan van postvak (Exchange Server 2010, 2013, 2016, 2019)

Quarantaine voor e-mail (instellingen voor type e-mailquarantaine)

DKIM-ondertekening