Antivirus en antispyware

In dit gedeelte kunt u opties van Antivirus en antispyware configureren voor uw e-mailserver.

important

De transportagent biedt beveiliging van e-mailverkeer. Deze optie is alleen beschikbaar voor Microsoft Exchange Server 2010 en later, maar uw Microsoft Exchange Server moet de Edge-transportserverfunctie of hubtransportserverfunctie hebben. Dit is ook van toepassing op een enkele serverinstallatie met meerdere Exchange Server-functies op een computer (zolang deze de functie Edgetransportserver of Hubtransportserver heeft).

Beveiliging van e-mailtransport

Als u Antivirus- en antispywarebeveiliging inschakelen voor e-mailverkeer uitschakelt, blijft de ESET Mail Security-plug-in voor de Exchange-server geladen in het proces van Microsoft Exchange Server. De berichten worden doorlopen zonder ze te scannen op virussen in de transportlaag. Berichten worden nog steeds gescand op virussen en spam in de databaselaag, en bestaande regels worden ook nog steeds toegepast.

antivirus_antispyware01

Beveiliging van postvakdatabase

Als u Antivirus- en antispywarebeveiliging inschakelen voor postvakdatabase uitschakelt, blijft de ESET Mail Security-invoegtoepassing voor Exchange-server geladen in het proces van Microsoft Exchange Server. De berichten worden doorlopen zonder ze te scannen op virussen in de databaselaag. Berichten worden nog steeds gescand op virussen en spam in de transportlaag, en bestaande regels worden ook nog steeds toegepast.

On-demand databasescan van postvak

De On-demand scan van postvakdatabase is beschikbaar wanneer u Beveiliging van postvakdatabase uitschakelt in het gedeelte Server.

ThreatSense-parameters

U kunt scanparameters wijzigen voor Beveiliging van e-mailtransport, Beveiliging van postvakdatabase en On-demand databasescan van postvak.