Agentprioriteit instellen

Indien nodig kunt u de volgorde aangeven waarin agenten van ESET Mail Security actief worden nadat de Microsoft Exchange Server is gestart. Een numerieke waarde definieert de prioriteit. Een lager getal staat voor een hogere prioriteit. Dit is van toepassing op Microsoft Exchange Server 2010 en nieuwer.

sever_agent_priority_setup

Omhoog/omlaag

Hiermee verhoogt of verlaagt u de prioriteit van een geselecteerde agent door deze omhoog of omlaag te verplaatsen in de lijst. U kunt de prioriteit voor relevante agenten wijzigen (vetgedrukt gemarkeerd).

note

We raden u aan ESET DKIM-agent op de laatste plaats te houden, onderaan, om ervoor te zorgen dat de kopteksten als laatste worden ondertekend na eventuele wijzigingen in kopteksten die door eerdere agenten zijn aangebracht.