Gjør passord ugyldig via kommandolinjen

Du kan aktivere Gjør FDE-innloggingspassord ugyldig via kommandolinjen på klientenheten.

important

Forutsetninger:

ESET Full Disk Encryption versjon 1.3.0.x

ESET Full Disk Encryption-installasjonen må aktiveres

Systemet må være koblet til ESET PROTECT On-Prem-konsollen via ESET Management Agent

Systemet må være kryptert eller i ferd med å bli kryptert

1.Åpne en privilegert ledetekst.

2.Naviger til C:\Program Files\ESET\ESET Full Disk Encryption, og kjør kommandoen efdeais /command=invalidate_password. Du kan også bruke én kommando både for plasseringen og kommandoen: C:\Program Files\ESET\ESET Full Disk Encryption efdeais /command=invalidate_password.

3.Hvis kommandoen er vellykket, vises Kommandoen var vellykket på kommandolinjen.

I ESET Full Disk Encryption-brukergrensesnittet blir du informert om at passordet er utløpt, og brukerne blir bedt om å bytte passord.