Sett på pause / gjenoppta FDE-autentisering via kommandolinjen

Et skjermbilde for autentisering før oppstart vises hver gang brukeren prøver å starte enheten med full diskkryptering. Brukere kan sette skjermbildet for autentisering før oppstart på pause, vanligvis når Windows-oppdateringer krever en omstart.

important

Forutsetninger:

ESET Full Disk Encryption versjon 1.3.0.x

ESET Full Disk Encryption-installasjonen må aktiveres

Systemet må være koblet til ESET PROTECT On-Prem-konsollen via ESET Management Agent

Systemet må være kryptert eller i ferd med å bli kryptert

1.Åpne en privilegert ledetekst.

2.Naviger til C:\Program Files\ESET\ESET Full Disk Encryption, og kjør deretter kommandoen efdeais / command= med en av kommandoene pause_authentication eller resume_authentication. Du kan også bruke én kommando både for plasseringen og kommandoen: C:\Program Files\ESET\ESET Full Disk Encryption efdeais / command=pause_authentication.

Når du bruker pause_authentication-kommandoen, må du angi betingelsen for å sette FDE-autentiseringen på pause i et visst antall omstarter, sekunder, minutter eller timer, eller frem til et bestemt tidspunkt. Eksempler:

efdeais /command=pause_authentication.boots.2

efdeais /command=pause_authentication.seconds.30

efdeais /command=pause_authentication.minutes.10

efdeais /command=pause_authentication.hours.1

efdeais /command=pause_authentication.time.1617147114

Bruk et Unix-tidsstempel for å angi tidsmodus.

Når du bruker resume_authentication-kommandoen, trenger du ikke å angi flere parametre. Når du gjenopptar autentiseringen, vises skjermbildet for FDE-autentisering ved neste oppstart.

3.Hvis kommandoen er vellykket, vises Kommandoen var vellykket på kommandolinjen, og ESET Full Disk Encryption konstaterer at FDE-autentisering er deaktivert.