Aktivering og konfigurering av ESET Full Disk Encryption

important

Hvis du støter på feilen Datamaskinen er ikke kryptert og inaktiv data er ikke beskyttet følger du trinnene nedenfor for å sette opp datamaskinkryptering for å løse feilen.

note

ESET Full Disk Encryption-versjon 1.4 (og nyere) støtter automatiske oppdateringer (kan konfigureres via Retningslinjer).

Du kan konfigurere ESET Full Disk Encryption-oppsettene via retningslinjene i ESET Security Management Center, ESET PROTECT On-Prem eller ESET PROTECT: velge Retningslinjer > Nye retningslinjer > Oppsett > velge produktet ESET Full Disk Encryption fra rullegardinmenyen.

Her kan du opprette den ønskede EFDE-konfigurasjonen:

note

Alternativer for retningslinjer som er tilgjengelige for macOS, er merket med efde_policy_macos.

1.Under Krypteringsalternativer -> Full diskkrypteringsmodus aktiverer du innstillingen Aktiver kryptering. Dette oppsettet alene aktiverer/deaktiverer kryptering på den administrerte arbeidsstasjonen.

encryption_options

2.Avgjør under Krypteringsalternativer om du vil Kryptere alle disker eller Bare kryptere oppstartsdisk.

3.Hvis du vil bruke Støtte for klarert plattformmodul (TPM) eller Støtte for OPAL selvkrypterende stasjon (OPAL) til krypteringen din, velger du alternativet som skal brukes basert på maskinvaren som er tilgjengelig på de administrerte arbeidsstasjonene.

4.Under Regelverk for passord -> Krav til brukerpassord angir du hva som vil være kravene til passordet brukeren vil bruke før oppstart for å logge inn på arbeidsstasjonen sin.

5.Til sist, under Brukergrensesnitt -> Brukergrensesnittelementer, kan du angi oppførselen til EFDE-klienten som skal kjøre på arbeidsstasjonene.

6.Klikk på Fullfør for å lagre policyen. Ikke tilordne policyen ennå. Du kan bruke policyen etter at EFDE er distribuert til klientarbeidsstasjonen.

7.Før du starter krypteringen, må du distribuere EFDE-klienten på arbeidsstasjonene.

Se den fullstendige beskrivelsen av konfigurasjonsalternativene for ESET Full Disk Encryption:

Regelverk for passord

Krypteringsalternativer

Brukergrensesnitt

Verktøy