ESET Hjelp på internett

Velg tema

Produktoversikt

ESET Full Disk Encryption (EFDE) er en tilleggsfunksjon som er integrert i ESET-konsoller for ekstern styring – ESET PROTECT On-Prem og ESET PROTECT. Hovedfunksjonen i EFDE er administrasjon av full diskkryptering for administrerte Windows- og macOS-arbeidsstasjoner med et ekstra sikkerhetslag i påloggingen før oppstart. EFDE er fullt ut kompatibel med ESET PROTECT On-Prem- og ESET PROTECT-funksjoner som Grupper, Regelverk, Oppgaver og Rapporter.