Om hjelp

Denne hjelpeartikkelen forklarer hvordan du bruker og administrerer ESET Full Disk Encryption. Den gir også detaljer om tilkoblingen av ESET Full Disk Encryption til andre ESET-businessprodukter.

Vi bruker et uniformt sett av symboler for å merke emner av spesiell interesse eller viktighet. Emner i er delt inn i flere kapitler og delkapitler. Du kan finne relevant informasjon ved å bruke søkefeltet øverst.

Netthjelp er den primære kilden til hjelp-innhold. Den siste versjonen av Netthjelp vises automatisk når du har en fungerende internettilkobling.

ESET-kunnskapsbasen inneholder svar på de vanligste spørsmålene, og dessuten anbefalte løsninger for forskjellige problemer. ESETs tekniske spesialister oppdaterer kunnskapsbasen jevnlig, noe som gjør denne basen til det kraftigste verktøyet for å løse forskjellige typer problemer.

ESET Forum gir ESET-brukere en enkel måte å både få og gi hjelp på. Du kan legge inn ethvert problem eller spørsmål relatert til ESET-produktene dine.
Tekstbokser:

note

Merknader kan gi verdifull informasjon, for eksempel beskrivelser av bestemte egenskaper eller koblinger til relaterte emner.

important

Dette trenger oppmerksomheten din og bør ikke hoppes over. Vanligvis gir det ikke-kritisk, men viktig informasjon.

warning

Kritisk informasjon du bør behandle med økt forsiktighet. Advarsler plasseres spesifikt for å hindre at du begår potensielt skadelige feil. Les og forstå teksten som plasseres i advarselsfelt, da den omhandler høysensitive systemoppsett eller noe risikabelt.

example

Eksempel på sak som beskriver en brukersak som er relevant for emnet den omfattes av. Eksempler brukes for å forklare mer kompliserte emner.