Brukergrensesnitt

Brukergrensesnittelementer

efde_policy_win efde_policy_macos Startmodus:

oFull – hele hovedprogramvinduet vises.

oMinimal – hovedprogramvinduet kjøres, men bare varsler blir vist til brukeren.

Statuser

efde_policy_win efde_policy_macos Programstatuser: Definer hvilke programstatuser som skal vises i skrivebordsprogrammet, og hvilke statuser som skal sendes.

Presentasjonsmodus

Oppsett for retningslinjer

Støttes på OS

Beskrivelse

Deaktiver presentasjonsmodus automatisk etter

efde_policy_win

Slå på for å aktivere oppsett av tidsperioden som presentasjonsmodusen skal deaktiveres etter.

Deaktiver etter (minutter)

efde_policy_win

Angi tidsperioden (i minutter, maksimalt 2000) som presentasjonsmodusen skal deaktiveres etter.