Regelverk for passord

Krav til brukerpassord

Bruker kan endre passord – Hvis dette er deaktivert, er en passordendring bare mulig når den startes av administratoren fra den eksterne administrasjonskonsollen.

Passordtegn

Oppsett for retningslinjer

Støttes på OS

Beskrivelse

Må bruke små bokstaver

efde_policy_win

Passordet må inneholde minst én liten bokstav. (a–å)

Må bruke store bokstaver

efde_policy_win

Passordet må inneholde minst én stor bokstav. (A-Z)

Må bruke tall

efde_policy_win

Passordet må inneholde minst ett siffer. (0-9)

Må bruke symboler

efde_policy_win

Passordet må inneholde minst ett spesialtegn. (!@#$%)

Minimum passordlengde

efde_policy_win

Definerer minimumslengden på passordet (1–127 tegn).

Antall forsøk for passord

Oppsett for retningslinjer

Støttes på OS

Beskrivelse

Begrens antall forsøk med feil passord

efde_policy_win

Når dette er deaktivert, er antall forsøk med feil passord ubegrenset. Det er ikke anbefalt å deaktivere dette oppsettet i en lengre periode, på grunn av sikkerhetsrisiko.

Maksimalt antall forsøk med feil passord

efde_policy_win

Den maksimale verdien er 254. Maksimalt antall forsøk med feil passord på rad før kontoen låses og et gjenopprettingspassord kreves for å konfigurere et nytt passord.

Utløp av passord

Oppsett for retningslinjer

Støttes på OS

Beskrivelse

Passordet utløper

efde_policy_win

Når dette er deaktivert, har ikke brukerpassordet noen utløpsperiode.

Maksimal passordalder (dager)

efde_policy_win

En verdi mellom 1 og 999 dager. Det anbefalte området er mellom 30 og 90.

Advar brukeren når passordet er i ferd med å utløpe

efde_policy_win

Når dette er deaktivert, blir ikke brukeren advart av produktet om at passordet deres er i ferd med å utløpe.

Advar når perioden er mindre enn (dager)

efde_policy_win

En verdi mellom 1 og 999 dager. Angi hvor mange dager før passordets utløp brukeren skal advares.

Alternativer for gjenoppretting av passord

Antall forsøk for passord

Oppsett for retningslinjer

Støttes på OS

Beskrivelse

Begrens antall forsøk med feil passord

efde_policy_win

Når dette er deaktivert, er det ingen begrensning for antall feil forsøk på gjenoppretting av passord. Det er ikke anbefalt å deaktivere dette oppsettet i en lengre tidsperiode, på grunn av sikkerhetsrisiko.

Maksimalt antall forsøk med feil passord

efde_policy_win

Den maksimale verdien er 254. Maksimalt antall forsøk med feil passord på rad før kontoen låses og et gjenopprettingspassord kreves for å konfigurere et nytt passord.

Bruk av gjenopprettingspassord

important

Alle oppsettene i denne delen er ikke aktivert som standard. Sørg for at du aktiverer dem manuelt.

Alle oppsettene i denne delen brukes og trer i kraft etter at datamaskinen er dekryptert og deretter kryptert på nytt.

Oppsett for retningslinjer

Støttes på OS

Beskrivelse

Begrens bruk av gjenopprettingspassord

efde_policy_win

Når dette er deaktivert, kan det samme gjenopprettingspassordet brukes gjentatte ganger, til det blir generert et nytt.

Maksimalt antall bruk

efde_policy_win

Den maksimale verdien er 254.

Advar brukeren når grensen for passordoppretting er nær

efde_policy_win

Når dette er aktivert, blir brukeren advart når gjenopprettingspassordet er i ferd med å utløpe.

Advar med antall bruk som gjenstår

efde_policy_win

Den maksimale verdien er 255.

Generer nytt gjenopprettingspassord automatisk

efde_policy_win

Når dette er aktivert, genereres et nytt gjenopprettingspassord automatisk når det gjenværende antallet bruk av passord som er angitt, er nådd.

Generer når (antall bruk gjenstår)

efde_policy_win

Den maksimale verdien er 255.