Gjenopprettingspassord

Gjenoppretting av passord er nødvendig hvis brukeren overskrider grensen for forsøk med feil passord på skjermen for pålogging før oppstart, eller hvis oppgaven Blokker passord for FDE-pålogging er startet.

important

Hvis du har brukt opp alle gjenopprettingsforsøkene, må du dekryptere manuelt.

Du trenger en Arbeidsstasjons-ID for gjenopprettingsprosessen. Arbeidsstasjons-ID skiller mellom store og små bokstaver. Du finner Arbeidsstasjons-ID nederst på påloggingsskjermen før oppstart:

workstation_ID

arrow_down_businessWindows
arrow_down_businessmacOS