Gjenoppretting av kryptering

Prosessen for gjenoppretting av kryptering tillater administratoren å starte gjenopprettingsprosessen i tilfelle brukeren ikke kan logge på med passordet sitt, eller de krypterte dataene på arbeidsstasjonen ikke er tilgjengelige på grunn av et teknisk problem.

Gjenoppretting av passord – Denne prosessen tillater administratoren å generere et gjenopprettingspassord for brukeren.

Gjenoppretting av data – Denne prosessen tillater administratoren å generere en gjenopprettingsstasjon, i tilfelle dataene på arbeidsstasjonen ikke er tilgjengelige med standardmetoder.