Krypteringsalternativer

Modus for full diskkryptering

efde_policy_win efde_policy_macosAktiver kryptering – Dette oppsettet aktiverer/deaktiverer krypteringen på enheten. Hvis retningslinjer med deaktiver-oppsettet brukes på en kryptert arbeidsstasjon, dekrypteres den.

efde_policy_win efde_policy_macos Tiden før brukeren blir gitt beskjed om å utføre krypteringsoppsett (timer) – maksimal verdi er 24 timer. Definerer intervall i timer hvor ofte brukeren blir bedt om gjennomføre oppsett av krypteringspassordet på endepunktenheten.

efde_policy_win Krypter alternativer:

oKrypter alle disker – Krypterer alle fysiske disker på arbeidsstasjonen. Eksterne HDD-er og USB-drivere påvirkes ikke.

oKrypter bare oppstartsdisk – Krypterer bare den fysiske disken som brukes som en nåværende Windows-oppstartsstasjon.

efde_policy_win Deaktiver FDE-autentisering – Dette oppsettet aktiverer eller deaktiverer kravet om autentisering med passord før oppstart av arbeidsstasjonen.

Støtte for klarert plattformmodul

Oppsett for retningslinjer

Støttes på OS

Beskrivelse

Bruk TPM

efde_policy_win

Aktivering av bruk av TPM vil starte opp og ta eierskap over klarert plattformmodul (TPM). Det er ditt ansvar å sørge for at TPM ikke brukes av annen programvare, da dette kan føre til datatap.

TPM-modus

efde_policy_win

Bruk TPM hvis mulig – Krypteringsprosessen vil forsøke å bruke TPM til krypteringen. Hvis TPM-versjonen ikke støttes eller TPM ikke er til stede, vil krypteringen fortsette uten TPM.

Må bruke TPM – Kryptering krever TPM. Hvis TPM ikke er til stede eller kjører i en versjon som ikke støttes, vil krypteringen ikke starte.

important

Fra versjon 1.2.4 vil ikke ESET Full Disk Encryption nullstille TPM før bruk.

OPAL-støtte for selvkrypteringsstasjon

Oppsett for retningslinjer

Støttes på OS

Beskrivelse

Bruk Opal

efde_policy_win

Hvis dette er slått på, utføres kryptering ved bruk av OPAL-krypteringsstøtte. Dette er en maskinvarefunksjonalitet på en disk.

Opal-modus

efde_policy_win

Bruk Opal hvis mulig – Krypteringsprosessen vil prøve å bruke OPAL-støtte for maskinvarekryptering til krypteringen. Hvis Opal-versjonen ikke støttes eller Opal-krypteringsstøtten ikke er til stede, vil krypteringen fortsette uten Opal.

Må bruke Opal – Kryptering krever OPAL. Hvis OPAL ikke er til stede eller kjører i en versjon som ikke støttes, vil krypteringen ikke starte.