EFDE-klientdistribusjon

For å kryptere disker på den administrerte arbeidsstasjonen, må EFDE-klienten installeres.

warning

På grunn av et kjent problem er det ikke mulig å opprette et Live installeringsprogram fra ESET PROTECT for EFDE for macOS.

Den anbefalte distribusjonsprosessen er å distribuere ESET Management Agent på målarbeidsstasjonen og deretter distribuere EFDE for macOS via oppgaven for programvareinstallasjon eller veiviseren for kryptering av datamaskindetaljer.

Du kan utføre distribusjon av EFDE-klient på tre forskjellige måter:

Opprette alt-i-ett-installasjonsprogram

Installasjonsoppgave for programvare

Aktivere krypteringsveiviser