Aktivere krypteringsveiviser

Du kan starte kryptering på en spesifikk administrert arbeidsstasjon fra datamaskin-skjermen fra Hurtigmeny -> Aktiver kryptering, eller fra datamaskinens detaljer om den valgte arbeidsstasjonen -> Vis detaljer -> Oversikt -> Krypteringsflis -> Krypter datamaskin.

enable_encryption

Inne i veiviseren for Aktiver kryptering:

1.Velg EFDE Konfigurasjonsretningslinjene du vil bruke.

2.Velg avmerkingsboksen ved siden av Installer ESET Full Disk Encryption ved behov, hvis EFDE-klienten ikke allerede er installert på arbeidsstasjonen.

3.Produktet/versjonen velges basert på arbeidsstasjonens operativsystem.

note

Hvis du bruker ESET Security Management Center, må du velge produktet/versjonen du vil skal inkluderes i installasjonsprogrammet. Bortsett fra i spesifikke tilfeller, anbefales det alltid å bruke den siste tilgjengelige versjonen av produktet.

4.Velg EFDE-lisensen du vil bruke.

5.Velg Språk for installasjonsprogrammet og produktet som skal installeres.

6.Velg avmerkingsboksen for å samtykke i Lisensavtale for sluttbruker og Personvernerklæring.

7.Nå kan du klikke på Start kryptering for å starte krypteringsprosessen på arbeidsstasjonen.