EFDE alt-i-ett-installasjonsprogram

warning

På grunn av et kjent problem er det ikke mulig å opprette et Live installeringsprogram fra ESET PROTECT for EFDE for macOS.

Den anbefalte distribusjonsprosessen er å distribuere ESET Management Agent på målarbeidsstasjonen og deretter distribuere EFDE for macOS via oppgaven for programvareinstallasjon eller veiviseren for kryptering av datamaskindetaljer.

EFDE alt-i-ett-installasjonsprogram vil tilordne ESET Management Agent og EFDE-klienten i én kjørbar installasjonsprogramfil.

1.Klikk på Installasjonsprogrammer-> Opprett installasjonsprogram -> Alt-i-ett-installasjonsprogram.

2.I Grunnleggende-seksjonen klikker du på avmerkingsboksen ved siden av Full diskkryptering for å inkludere EFDE-klienten i installasjonsprogrammet, og klikker Fortsett.

3.Velg EFDE-lisensen du vil bruke.

4.Velg Produktet/Versjonen du vil skal inkluderes i installasjonsprogrammet. Bortsett fra i spesifikke tilfeller, bør du alltid bruke den siste tilgjengelige versjonen av produktet.

5.Velg Språk for installasjonsprogrammet og produktet som skal installeres.

6.Velg Konfigurasjonsretningslinjene som du har opprettet tidligere, eller du kan velge en av de forhåndskonfigurerte retningslinjene som er tilgjengelige som standard.

7.Velg avmerkingsboksen for å samtykke i Lisensavtale for sluttbruker og Personvernerklæring.

8.I seksjonen Avansert kan du angi Navn og Beskrivelse for installasjonsprogrammet, for bedre og enklere identifisering.

9.Etter å ha klikket på Fullfør, kan du nå laste ned installasjonspakken og distribuere den.