Distribuer et installasjonsprogram med et forhåndsdefinert passord

Når du distribuerer ESET Full Disk Encryption, kan du angi at installasjonsparametrene skal inneholde et passord for å starte kryptering samt et tastaturkart. Du kan bruke installasjonsparametre når du vil distribuere et system med et forhåndsdefinert passord, slik at en MSP eller administrator kan konfigurere en ny datamaskin, distribuere ESET Full Disk Encryption og automatisk kryptere systemet når krypteringsretningslinjer angis.

important

Forutsetninger:

Parametrene STARTUPPASSWORD og STARTUPPASSWORDKLID må inkluderes i ESET Full Disk Encryption-installasjonen

ESET Full Disk Encryption versjon 1.3.0.x

ESET Full Disk Encryption-installasjonen må aktiveres

Systemet må være koblet til ESET PROTECT On-Prem-konsollen via ESET Management Agent

1.I ESET PROTECT On-Prem-konsollen klikker du på Datamaskiner.

2.Klikk på datamaskinen, og klikk deretter på Oppgaver > Ny oppgave.

3.Skriv inn oppgavenavnet (for eksempel Installasjon av automatisk EFDE-kryptering), og velg Programvareinstallasjon på rullegardinmenyen Oppgave.

4.Klikk på Fortsett.

5.Klikk på <Choose package>, og velg installasjonspakken fra repositoriet.

6.I Installasjonsparametre skriver du inn STARTUPPASSWORD og STARTUPPASSWORDKLID.

example

STARTUPPASSWORD angir det innledende FDE-passordet. Hvis for eksempel parameteren er STARTUPPASSWORD=12345, betyr det at passordet for kryptering er 12345.

STARTUPPASSWORDKLID angir tastaturoppsettet. Hvis for eksempel parameteren er STARTUPPASSWORDKLID=00000409, installeres et amerikansk engelsk tastatur på systemet. Parameteren bruker tastatur-KLID-er for å identifisere og legge til riktig tastatur på systemet. Se listen over tastaturoppsett.

Disse parametrene må brukes samtidig for å starte krypteringen automatisk når krypteringsretningslinjer tas i bruk på systemet.

7.Om nødvendig velger du Start på nytt automatisk når det er nødvendig. Automatisk omstart er ikke nødvendig, men ESET Full Disk Encryption trenger en omstart for å bli installert. Ingen kryptering finner sted uten en omstart.

Installation_parameters

8.Når ESET Full Disk Encryption er installert, må du aktivere produktet for å starte krypteringsprosessen. Du må opprette krypteringsretningslinjer og ta dem i bruk på enheten for å starte kryptering i modusen som oppfyller klientens behov.

Etter at alle trinnene ovenfor er fullført, ber enheten brukeren om å starte Sikker start. Når Sikker start er fullført, starter enheten krypteringsprosessen uten at brukeren må skrive inn noe passord.

Hvis klienten starter enheten på nytt, må vedkommende bruke passordet som er oppgitt i installasjonsparameteren STARTUPPASSWORD.

ESET PROTECT On-Prem-administratoren kan sende oppgaven Gjør FDE-innloggingspassordet ugyldig når brukeren mottar enheten. På denne måten blir brukeren tvunget til å opprette et passord.