Administrasjon av kryptering

Administrasjon av krypterte arbeidsstasjoner består av administrasjon av pålogging før oppstart.

Du kan gå inn på disse alternativene fra Datamaskindetaljer -> Oversikt -> Krypteringsflis -> Administrer:

Eller ved å utføre oppgaver og retningslinjealternativer for efde_policy_winvedlikeholdsmodus.

important

Alle EFDE-oppgavene utføres bare etter at ESET Management Agent har mottatt oppgaven under agentreplikeringsprosessen (vanligvis neste gang agenten kobler seg til administrasjonsserveren etter at oppgaven er utført). Datamaskinen må startes opp i Windows for at agenten skal motta informasjonen om oppgaven. Påloggingsskjermen før oppstart er ikke tilstrekkelig til at agenten kan utføre disse oppgavene.

efde_policy_winUgyldiggjør FDE-påloggingspassord – Denne oppgaven ugyldiggjør umiddelbart det gjeldende påloggingspassordet og ber brukere om å endre påloggingspassordet i EFDE-klientens hovedprogramvindu. Hvis brukeren ikke endrer passordet i EFDE-klientens hovedprogramvindu og slår av enheten, blir brukeren bedt om å endre passordet på påloggingsskjermen før oppstart, neste gang enheten startes opp.

efde_policy_winGenerer nytt passord for FDE-gjenoppretting – Denne oppgaven vil umiddelbart gjøre gjeldende påloggingspassord ugyldig og generere et nytt som kan gis til brukeren av administratoren.

efde_policy_win efde_policy_macosGjenopprett tilgang

oefde_policy_win efde_policy_macosGjenopprettingspassord – genererer brukerens gjenopprettingspassord for å sette opp et nytt påloggingspassord.

oefde_policy_win efde_policy_macosGjenopprettingsdata – genererer dekrypteringsfilen som kreves for krypteringsgjenoppretting.

efde_policy_winBlokker tilgang

oefde_policy_winBlokker FDE-påloggingspassord – Denne oppgaven tvinger brukeren til å kreve et gjenopprettingspassord for å starte maskinen. Gjenopprettingspassordet kreves for oppsett av et nytt påloggingspassord før oppstart, for at brukeren skal kunne logge seg på enheten. Brukeren kan ikke endre påloggingspassordet sitt (selv om dette er aktivert av EFDE-konfigurasjonsretningslinjene) ved påloggingsskjermen før oppstart i denne tilstanden.

oefde_policy_winSlett FDE-påloggingspassord – Denne oppgaven initialiserer BSOD-enheten umiddelbart etter kjøring på enheten. FDE-påloggingen slettes på enheten, og brukeren blokkeres fra ethvert forsøk på å logge inn. Brukerpålogging, passordendring og gjenoppretting av passord er deaktivert i denne tilstanden. Det eneste alternativet er gjenoppretting av kryptering med stasjonen for Gjenoppretting av kryptering.