Wat is er nieuw in versie 7

ESET Endpoint Security7 is uitgebracht en is beschikbaar om te worden gedownload.

Wat is er nieuw in ESET Endpoint Security 7.0?

Nieuw ontwerp van de grafische gebruikersinterface.

Scan slepen en neerzetten: u kunt een bestand of map handmatig scannen door het bestand of de map naar de gemarkeerde plek te verplaatsen.

Netwerkaanvalbeveiliging is nu beschikbaar in ESET Endpoint Antivirus. Zie Netwerkaanvalbeveiliging voor meer informatie.

In Beveiligingsstatus kan de koppeling Snelle actie met ESET Security Management Center-beleid worden uitgeschakeld.

Regels voor apparaatbeheer en Regels voor Webbeheer kunnen nu voor een bepaalde tijd worden toegepast. Zie Tijdvakken voor meer informatie.

Wat is er nieuw in ESET Endpoint Security 7.1?

Nieuw type logboekregistratie: er is nu een geavanceerd type logboekregistratie beschikbaar. Zie Auditlogboeken voor meer informatie.

Wat is er nieuw in ESET Endpoint Security 7.2?

Het geavanceerde zelflerend systeem is een geavanceerde beveiligingslaag die de detectie op basis van zelflerende systemen verbetert. Lees meer over dit type beveiliging in de Woordenlijst. De instellingen van de detectie-engine heeft geen AAN/UIT-schakelaars meer zoals bij versie 7.1 en lager het geval was. De AAN/UIT-knoppen zijn vervangen door vier drempels - 'Agressief', 'Gebalanceerd', 'Voorzichtig' en 'Uit'.

Lokalisatie in het Lets toegevoegd.

Wijzigingen in uitsluitingen. Met Uitsluitingen voor prestaties kunt u bestanden en mappen uitsluiten van scannen. Met Uitsluitingen van detectie kunt u objecten uitsluiten van opschonen op basis van de detectienaam, het pad of de hash.

De nieuwe HIPS-programmamodule bevat Diepe gedragsinspectie, die het gedrag van alle programma's op de computer analyseert en u waarschuwt als het gedrag van het proces schadelijk is. Meer informatie over HIPS vindt u op onze Help-pagina's.

Met Configureerbare interactieve waarschuwingen kunt u het gedrag voor configureerbare interactieve waarschuwingen aanpassen (bijvoorbeeld het verbergen van de waarschuwing 'Opnieuw opstarten (aanbevolen)' op eindpuntcomputers).

Wat is er nieuw in ESET Endpoint Security 7.3

Deze kleine release lost diverse bugs op en levert enkele prestatieverbeteringen.

Voor aanvullende informatie over en screenshots van de nieuwe functies in ESET Endpoint Security verwijzen wij u naar het volgende artikel in de ESET-kennisbank:

Nieuwe functies in ESET Endpoint Security 7?